Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας 2014

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Π.Σ.Α.Ξ. προκηρύσσει το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2014 που θα διεξαχθεί σε πέντε αγωνιστικές.

1η Αγωνιστική: Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 14 & 15  Ιουνίου
2η Αγωνιστική: Α.Ο.ΡΑ. ΣΙΚΥΩΝΟΣ ΚΙΑΤΟ 05 & 06  Ιουλίου
3η Αγωνιστική: Α.Ο.Α.Ξ.Κ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 26 & 27  Ιουλίου
4η Αγωνιστική: Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ 23 & 24  Αυγούστου 
5Η Αγωνιστική: PASARELLAS CLUB ΑΛΙΜΟΣ 13 & 14  Σεπτεμβρίου

Όροι συμμετοχής:

1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι αθλητές που θα δηλωθούν στη λίστα θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket.

2. Παρακαλούνται οι σύλλογοι, βάσει του άρθρου 6 §1 «περί διαδικασίας και όρων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», να καταθέσουν την λίστα των αθλητών/τριων τους (που μπορούν να βρουν εδώ) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014. Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] και να έχουν συμπληρώσει το όνομα, την υπογραφή και το τηλέφωνο του υπεύθυνου του συλλόγου. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα μπορεί να προστεθεί αθλητής ή αθλήτρια στη λίστα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

3. Όλοι οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος έστω και σε μια αγωνιστική του πρωταθλήματος, βάσει του άρθρου 29 του γενικού κανονισμού πρέπει να διαθέτουν Δ.Α.Ι. (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας), θεωρημένο από ιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

4. Τα Δ.Α.Ι. θα πρέπει να κατατεθούν στην διοργανώτρια αρχή μαζί με την υποβολή δήλωσης των ομάδων που θα γίνει 15 ημέρες πριν την κάθε αγωνιστική (σύμφωνα με την προκήρυξη που θα προηγείται της κάθε αγωνιστικής).

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ